Sosiaalinen media...jaahas. Nyt pitäisi sitten kirjoittaa omasta suhtautumisestaan sosiaaliseen mediaan ja tarkastella omaa käyttäytymistään sosiaalisessa mediassa. No, minulla on tili facebookissa, ollut jo muutaman vuoden, ehkä viisi vuotta. Käytän facebookkia päivittäin. Pidän keksintöä aivan mahtavana, koska sitä kautta tulee pidettyä yhteyttä sellaisiin ihmisiiin/sukulaisiin, joista ei muuten kuulisi mitään. Esimerkiksi mun serkut ja täti asuu Ruotsissa, eikä nähdä kovin usein, mutta facebookin avulla pidetään yhteyttä ja vaihdellaan kuulumisia. 

Muutenkin on ihana seurata ystävien ja tuttavien kuulumisia ja nähdä varsinkin lapsista kuvia, koska lapset kasvaa niin nopeesti, niin sitten kuvien avulla pysyy vähän perässä kuka on kuka. :) Lisäksi face on edullinen tapa pitää yhteyttä ja mahtava silloin, kun pitää järkätä jotain tapahtumia. Jokainen voi seurata tapahtumasivulta, jos tulee jotain muutoksia, eikä tarvitse enää jokaiselle erikseen ilmoittaa, niin kuin ennen vanhaan.:) Mulla ei ainakaan vielä mitään negatiivista sanottavaa facesta, kunhan muistaa tehdä tarvittavat suojaukset, ettei ihan mitä tahansa tietoja ittestään jaa kaikkien kesken.

Muissa tällaisissa yhteisöissä minulla ei ole tilejä. Tämä aihe ei nyt hirveästi kuulu työharjoitteluaiheeseen, mutta sitten kun aloitan työharjoittelun, jatkan kirjoitusta. Toivottavasti paikka löytyy pian, ettei tarvitse sen kanssa kauheasti stressata...

 

Moips.